Çiftçi: Çiftçiler bitki tohumu ve yavru hayvanlar alarak onları belirli bir süre beslerler, daha sonra bitkiler olgunlaşıp hayvanlar büyüyünce insanlara satmaya hazır hale gelirler.Ama bitki ve hayvanların büyüme süreleri 1er haftadır.Bu 1 hafta boyunca büyümeleri ve yem ile sularını karşılamak için, her hayvan ve bitki başına devletin Tarım Bürosu kurumuna belirli bir para ödemeleri gerekir.Bu parayı ödemezlerse hayvanları aç kalır ve çiftlikten kaçarlar.
Çaycı: Çaycılar çayları için gereken bitkileri çiftçilerden alırlar.Her hafta belirli bir miktar bitki almaları gerekir.Bu miktarı alamazlarsa çayları yapamazlar.
Lokantacı: Lokantalarda yapılan yemekler için gereken et ve bitkiler çiftçilerden alınır.Her hafta et ve bitki almazlarsa yemek ve içecek stokları tükenir.
Aşçı: Aşçılar lokantalarda çalışırlar.Her lokantada en aazından 1 aşçı olması gerekir.Aşçılar olmazlarsa lokantalarda yemekler yapılamaz.
diğerleri eklenecek...